“Huanying” betyder velkommen

Hvad vil de, og hvordan kommunikerer vi bedst med kineserne? Hjemmesiden giver gode råd om kinesernes rejeseadfærd.
I Danmark skal vi være endnu bedre til at tage imod kinesiske turister. Endnu har Danmark kun en lille del af de mange kinesiske turister, som i stigende grad besøger Europa.

Kina er et af verdens hurtigst voksende rejsemarkeder. I dag rejser cirka 110 mio. kinesere til udlandet. I følge China Tourism Academy forventes dette tal at stige til 150 mio. i 2020.

Ide, tekst og videos. Opgaven er udført på vegne af Oplevelsernes Academy

Link: www.huanying.dk

NB: www.huanying.dk opdateres ikke længere, da projektet er slut. Er du interesseret i mere om kinesernes rejseadfærd, klik ind på Visit Denmarks og Chinavias hjemmesider.

Forside hua

Bog

Huānyíng – Få nøglen til godt værtskab på kinesisk

Manualen ” Huan-ying – Få nøglen til godt værtskab på kinesisk” giver hoteller, restauranter og attraktioner svar på, hvad kineserne forventer af service, information og oplevelser, når de besøger Danmark. Hvad vil de opleve, spise og shoppe? Hvad kan man gøre for at undgå konflikter og sikre, at de forlader landet som gode ambassadører.

Kort og godt om kinesiske turister

En lille pixibog giver et overblik  over de kinesiske turister og deres adfærd. På otte sider præsenteres de vigtigste fakta, råd og anbefalinger om blandt andet service til hoteller, restauranter, attraktioner og butikker.

12

Fyn gennem kinesiske briller

Hvad skal der til for at være blive Kina-klar? Rapporten beskriver, hvad der kendetegner kinesiske turister, når de rejser internationalt og besøger Danmark. Denne viden er omsat til konkrete råd og anbefalinger til 18 fynske attraktioner, hoteller, restauranter, og butikker. Her er idéer og gode råd til, hvordan de kan forbedre deres service og hvad de kan udvikle i fællesskab.

13